Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Tak jsem si trošku hrál a udělal si hodiny. Meeple jsem zatím jen položil, přemýšlím, že bych si dokoupil sadu meeplů ve speciálních barvách, ať je každý jiný a teprve pak nalepil.
Kartičky jsem chtěl dát úplně jiné, ale neseděly mi barvy zelené a vypadalo to nehezky, tak jsem si vytiskl Ukázkovou hru.
Jelikož mám 3d tiskárnu, tak jsem základ vytiskl, ale šla by použít určitě i překližka nebo něco na ten způsob. Akorát je dobré si uvědomit, jak silné i s kartičkou to bude, protože oska se středovou matkou má jen asi 5mm (v mém případě), takže jsem to dělal na podruhé tak, aby strojek i s kartou měl 3mm. Zbytek je 2mm základ pod kartičkama (přímo pod strojkem jen 1mm), pro zpevnění pak ještě obdélníková výztuha 3mm (velikost 3x5 kartiček) a na tom rámeček aby se strojek neopíral o zeď + očko na pověšení. Strojek je z Temu (nebo Aliexpress), už ho mám dlouho, ale běžel asi rok jen tak.
Ten strojek co jsem použil nemá DCF přijímač, ale je to ten, co vteřinovka jede plynule, neposkakuje po vteřinách. Jinak ty sady pro výrobu hodin nevypadají špatně a nejsou zas tak drahé, takže pro nadšence vyhovující.